Ιωάννινα: Εκδηλώσεις στο “Θυμωμένο Πορτραίτο”

Sbaraquack live στο Θυμωμένο Πορτραίτο Funk Rock’n’Troll.

Πέμπτη 10|3|22.00
damage-3 euros

Καρναβάλι με Sbaraquack.Προσδεθείτε γιατί η πτήση θα έχει αναταραχές!

10 Μαρτίου στο Θυμωμένο Πορτραίτο για να κάψουμε τον καρνάβαλο!

Πρωτεργάτες του είδους οι Sbaraquack διασκευάζουν κομμάτια από James Brown μέχρι Britney Spears, από Μάρθα Καραγιάννη μέχρι Ricky Martin. Μουσικά ποτ πουρί από disco, latin , balkan, 90’s pop μέχρι και τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Funk μουσικές , Rock’n’Roll διαθέσεις, Disco φιγούρες σε ενa non-stop χορευτικό πρόγραμμα με “πειραγμένες” διασκευές και χιούμορ εντός και εκτός των κομματιών από τον frontman Δημήτρη “Πάπια” Σκούρτη.

Folk n’ Roll live

Κυριακή 13|3|22.00 είσοδος 5 ευρώ

Λίγο πριν το τέλος του ” Fteri tour 2016″ oι Folk n’ Roll κάνουν στάση στο Θυμωμένο Πορτραίτο … στον χώρο που κάνανε την παρθενική τους live εμφάνιση σχεδόν 5 χρόνια πριν !
Τα λόγια είναι περιττά… Κυριακή των αποκρεών ,τζαμάλες σε όλη την πόλη των Ιωαννίνων … τζαμάλα και στο Thimomeno Portraito !!!

tip : Φέρτε περίσσεια μπλούζα

ps: μετά το πέρας της συναυλίας των πικιραπoφολκενρολάδων ακολουθεί διαολεμένο πάρτυ …

Folk n’ Roll info

To 2010 μία παρέα που είχε βγει να ανταμώσει για πιοτί…

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει και να τελειώνει οποιαδήποτε περιγραφή αναφέρεται στην οικογένεια των Folk n’ Roll , ετούτη την πλέον 7μελή παρέα όπου ύστερα από 5 χρόνια κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ ‘ τιμής ένεκεν ‘ στο μουσικό της παρελθόν.

Από τα Γιάννενα λοιπόν ερχόμενοι κυκλοφορούν μέσω της Noisyland Recordings την «ΦΤΕΡΗ» έχοντας αγκαλιάσει την ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη.

Στο διάστημα αυτό έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και συνεργασίες ανά την Ελλάδα (fests , stages ,bars etc) δημιουργώντας γύρω τους μια χορευτική παράνοια η οποία αποδίδεται στο γλέντι που συμβαίνει “on stage”. Τρέλα , αυθεντικότητα και αυθορμητισμός είναι οι λέξεις που περιγράφουν ιδανικά τους Folk n’ Roll…

Παύλος Παυλίδης live στο Θυμωμένο Πορτραίτο!

acoustic live! -πιάνο Ορέστης Μπενέκας

Τρίτη 15|3 & Τετάρτη 16|3-22.00 είσοδος -10 ευρώ

Σ΄ένα ακουστικό πρόγραμμα αναδρομή σε όλη την μουσική πορεία του Π.Παυλίδη. Αξέχαστοι στίχοι και μελωδίες τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μά’ι’ο του 2015 με τον τίτλο «Στον διπλανό ουρανό».

 

Tags:

, , , , , ,