Ιωάννινα: Εκδήλωση “Των Ελλήνων οι κοινότητες: Αν δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς ψάξε από που έρχεσαι”

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΜε αφορμή την έκδοση του καινούργιου βιβλίου της Χάρις Κατάκη: “Το Ημερολόγιο ενός Θεραπευτή” (εκδόσεις Πατάκη), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο: “Των Ελλήνων οι κοινότητες: Αν δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς ψάξε από που έρχεσαι”.

Σας προσκαλούμε για να μοιραστούμε μέσα από λόγο αλλά και δρώμενα, τους προβληματισμούς, τις εμπειρίες, τους  φόβους και τις ελπίδες μας για την ελληνική οικογένεια και τις ελληνικές κοινότητες, αυτό το στέρεο και διαχρονικό κουκούλι, που για αιώνες λειτουργεί σαν ένας συνδετικός κρίκος που μας ενώνει, μας προστατεύει αλλά και μας διοχετεύει δυναμισμό και κίνητρο για εξέλιξη και πρόοδο. Για να ψάξουμε μαζί, τι θα κρατήσουμε, τι θα αφήσουμε πίσω μας και τι θα μεταλλάξουμε για να προχωρήσουμε μπροστά.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 18.00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δημήτρης Χατζής.

Θα μιλήσουν οι:
– Χάρις Κατάκη, Ψυχολόγος – Πρόεδρος Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων
– Βάσω Παπαδιώτη Αθανασίου, τ.Αν.Καθηγήτρια Ψυχολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων, Συστημική Θεραπεύτρια
– Φώτης Γιωτάκης, Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής Ομάδας, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων
– Σοφία Μαραγκουδάκη – Ψυχίατρος , Ψυχοθεραπεύτρια

Πλαισιώνουν καλλιτεχνικά οι: Γιώτα Παναγή, Ελεονόρα Ίλια και Κώστας Καραπάνος

Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν αναλάβει: Έλλη Κήτα, Χοροθεραπεύτρια και η Ζωή Πλαχούρα, Ψυχολόγος- Οικογενειακή Σύμβουλος, ενώ η συνδιοργάνωση ανήκει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και στο Κέντρο Συστημικής  Θεραπείας και Συμβουλευτικής (ΚεΣυΘεΣ).

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply