Ιωάννινα: Διακοπή νερού στο Κάστρο την Πέμπτη

Πληροφορούμε τους κατοίκους της πόλης μας ότι θα υπάρξει διακοπή νερού την Πέμπτη 14/05/2015 από ώρα 08:00 μέχρι και ώρα 14:00 στην περιοχή του Κάστρου.

Οι προγραμματισμένες διακοπές νερού που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Κάστρου είναι αναγκαίες λόγω της εκτέλεσης των απαραίτητων εργασιών, ώστε να συνδεθεί το νέο δίκτυο ύδρευσης που έχει κατασκευάσει η ΔΕΥΑΙ στο πλαίσιο του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ».

Έχοντας ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου δικτύου (που αντικαθιστά το πολλών δεκαετιών παλιό δίκτυο) η ΔΕΥΑΙ προχωράει πλέον σε συγκεκριμένα κομβικά σημεία του δικτύου στις απαραίτητες συνδέσεις, ώστε η παροχέτευση νερού να περνάει στο νέο δίκτυο.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, οπότε και προβλέπεται η ολοκλήρωση των εργασιών, θα ακολουθήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των οδοστρωμάτων, μέσω της σχετικής εργολαβίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη ΔΕΥΑΙ.

Ζητούμε συγγνώμη από τους συμπολίτες μας για την ταλαιπωρία που προκαλούν οι διακοπές νερού και οι εκτελούμενες εργασίες, πλην όμως είναι μια αναγκαία διαδικασία που εξασφαλίζει αναβάθμιση της ποιότητας των παροχών της ΔΕΥΑΙ προς τους πολίτες.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply