Ιωάννινα: 25η Επιστημονική Εκδήλωση του Τομέα Υγείας του Παιδιού «Φλέγοντα Θέματα στην καθημερινή άσκηση της Παιδιατρικής»

ΥγείαΟ Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην 25η Επιστημονική Εκδήλωση που διοργανώνει στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση που έχει γίνει πια θεσμός, απευθύνεται κυρίως στο μάχιμο παιδίατρο αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων καθώς και στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής και το νοσηλευτικό προσωπικό. Σκοπός της είναι να επιμορφώσει τον ιατρικό κόσμο πάνω σε τρέχοντα παιδιατρικά θέματα.

Σε αυτό το διήμερο θα επικεντρωθούμε στους τομείς γαστρεντερολογίας, νευρολογίας, λοιμώξεων, εμβολίων, αιματολογίας, αλλεργιολογίας, συγγενών λοιμώξεων και σχέσεων του παιδιάτρου της κοινότητας με το νοσοκομείο.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται τιμητική εκδήλωση για την κα. Αντιγόνη Σιαμοπούλου-Μαυρίδου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής που αφυπηρέτησε τον Αύγουστο του 2015 μετά από 40 χρόνια προσφοράς.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply