Ιωάννινα: 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ «Παίξε & Γυμνάσου»

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΤο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο διοργανώνει από 8 μέχρι 13 Ιουνίου το 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ «Παίξε & Γυμνάσου» για μαθητές Δημοτικού.

Όλοι οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων των Ιωαννίνων μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, δηλώνοντας συμμετοχή στα σχολεία τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την επιλογή να αγωνιστούν σε ένα ή και περισσότερα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, τένις, bowling, κολύμβηση, πυγμαχία-aikido και μοντέρνο χορό.

Το 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ έχει σκοπό να φέρει τους μαθητές τους δημοτικού σε επαφή με τον αθλητισμό και να γνωρίσουν τα οφέλη του, να τον εντάξουν στην καθημερινότητά τους, να μάθουν να συνεργάζονται, να παίξουν αλλά και σίγουρα να διασκεδάσουν.

Στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Παραλιμνίου Ψυχαγωγικού Πάρκου, Ακτή Μιαούλη – Βοτανικός, παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού οι μικροί μαθητές/αθλητές θα δοκιμάσουν και θα δοκιμαστούν στα αθλήματα της επιλογής τους, ενώ το Φεστιβάλ θα λήξει με ένα μεγάλο πάρτι – τελετή λήξης, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες αθλητές αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Πατρούλα Νταλάκου (Διαχείριση Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου)

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply