Ιωάννινα: 14η Ποδηλατική Ανάβαση Μιτσικελίου

Ο Όμιλος Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων (Ο.Φ.Π.Ι) και η Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Events “My Adventure” διοργανώνουν την 14η Ανάβαση Μιτσικελίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 με εκκίνηση από τα Ιωάννινα (Κεντρική Πλατεία).

Περιγραφή της διαδρομής και άλλες πληροφορίες, εδώ:

Ο αγώνας ξεκινάει από τα Ιωάννινα (με προεκκίνηση) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00. Οι αθλητές θα χρειαστεί να διανύσουν περίπου 10χλμ στην πόλη και τα προάστια. Αμέσως μετά, βγαίνουν στην αγωνιστική διαδρομή, η οποία μετρά 14χλμ ανάβασης και περίπου 1000 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η διαδρομή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, λόγω των απότομων ανηφορικών κλίσεων. Ο τερματισμός είναι λίγο πριν την κορυφή του Μιτσικελίου.

Κατηγορίες

Γενική Κατηγορία ανεξαρτήτως φύλου

Ηλικιακές Κατηγορίες Ανδρών / Γυναικών:
α) Κάτω των 18 ετών
β) 19-29
γ) 30-39
δ) 40-49
ε) 50-59

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον 6 συμμετέχοντες σε αυτή. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

Βραβεύσεις – διπλώματα συμμετοχής

Σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην 14η Ανάβαση Μιτσικελίου, θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής. Ιδιαίτερα βραβεία θα δοθούν στους τρεις πρώτες νικητές της Γενικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, καθώς και στους τρεις πρώτους της κάθε ηλικιακής κατηγορίας ανδρών και γυναικών

Χρηματικά Έπαθλα

Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους 6 πρώτους νικητές Γενικής Κατάταξης (ανεξαρτήτως φύλου). Πιο συγκεκριμένα:
1ος νικητής: 300€
2ος νικητής: 150€
3ος νικητής: 100€
4ος, 5ος & 6ος νικητής: 35€ έκαστος

Κανονισμοί

Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

α) Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά πριν από την εκκίνηση.
β) Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
γ) Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα
δ) Φέρουν υποχρεωτικά τους αριθμούς αναγνώρισης και τα τσιπ χρονομέτρησης που θα τους δοθούν από τον διοργανωτή.

Εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής (εγγραφή) στον ποδηλατικό αγώνα γίνονται ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της My Adventure, καθώς επίσης και στο κατάστημα “Fifth Element” (Δαγκλή & Παπάζογλου, Ιωάννινα).

To κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι 10€ είναι για τους αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα, ενώ 15€ για τους αθλητές που θα δηλώσουν την ημέρα του αγώνα, στη Γραμματεία.
Η ηλεκτρονική πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρήση χρεωστικής (κάρτα ανάληψης μετρητών), προπληρωμένης (prepaid) ή πιστωτικής κάρτας.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2017.

 

Tags:

,