Ηγουμενίτσα: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016: Θεατρική Παράσταση “Σαν το σκύλο με τη γάτα”

Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016» , για την παράσταση από το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ» όπου θα παρουσιαστεί το Σάββατο 02/07/2016 και ώρα 21:00 στο Δασάκι Ηγουμενίτσας. Τιμή Εισόδου: 7 € προπώληση (βιβλιοπωλείο Κυριαζή) και 9 € ταμείο.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
“Σαν τον Σκύλο με την Γάτα”… Τετράποδη Συγκατοίκηση
ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΑΚΙ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ – ώρα 21.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΚΥΡΙΑΖΗ – τηλ 26650 25554
Προπώληση 7€ – Ταμείο 9€ – Πληροφορίες – 6974797109

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Πιστό στο ραντεβού του το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε τη χειμερινή σεζόν με τις παραστάσεις του, Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια, Ο Λαγός & η Χελώνα (Μύθοι του Αισώπου) & Η Κοκκινοσκουφίτσα & ο Καλός Λύκος σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και παρουσιάζει για 6ο καλοκαίρι στην πόλη μας την νέα του παραγωγή “Σαν τον Σκύλο με την Γάτα”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Ένας αδέσποτος σκύλος ο Φρίξος, βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα ζεστό σπίτι, απολαμβάνοντας στο έπακρο όλες τις ανέσεις που του παρέχονται. Όλα σε πλήρη αποκλειστικότητα για τον Σκύλο όπου όλοι ασχολούνται μόνο μαζί του. Μέχρι τη στιγμή όπου μια βροχερή ημέρα τα αφεντικά του Σκύλου, βρίσκουν στο δρόμο μια αδέσποτη, βρεγμένη και ταλαιπωρημένη γάτα και την υιοθετούν.

Τότε ξεκινάει ο ανταγωνισμός και αγώνας για την ιεραρχία. Μια κόντρα που κρατάει πολλά πολλά χρόνια. Μια μάχη “Σαν το σκύλο με τη γάτα” η οποία εξελίσσεται έντονα, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Και ο Ξενοδόχος, ο πιο παλαιός ένοικος του σπιτιού. Ο Ποντικός. Ο Σπίθας! Ο τρίτος της “παρέας.  Θα επιτρέψει στους τετράποδους συγκάτοικούς του να απολαύσουν και το δικό του “τυράκι”;

 

Tags:

, , , , ,