Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση – ομιλία Σ. Ριζόπουλου στην Πρέβεζα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με αρκετούς πολίτες από περιοχές του νομού Πρέβεζας να δίνουν το παρών, ο Σ. Ριζόπουλος παρουσίασε το όραμα του για την Ήπειρο και μίλησε για την «περιφερειακότητα», παρουσιάζοντας συγκεκριμένα παραδείγματα και προτάσεις στο κοινό το οποίο παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία.

Τον ομιλητή παρουσίασε – προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Κ. Παπαγεωργίου, ενώ τοποθέτηση σχετικά με τον Σ. Ριζόπουλο έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Όμηρος Τσάπαλος, Σύμβουλος Στρατηγικής. Παρέστησαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί, στελέχη κομμάτων και παρατάξεων και πλήθος κόσμου από όλο το νομό Πρέβεζας.

Μεταξύ των παρισταμένων, ο πρώην Βουλευτής Άρτας κ. Παπασιώζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ.κ. Παππάς, Νίτσας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρέβεζα» κ. Λογοθέτης, ο Πρόεδρος των εστιατόρων κ. Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Ανατολιωτάκης κ.α.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η 4η μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση – ομιλία του Σ. Ριζόπουλου, στην Ηγουμενίτσα στις 20 Ιουνίου.

 

Tags: