Η Audi επισκέπτεται τα Γιάννινα με το “Audi on tour” (φωτορεπορτάζ)

Παρουσιάστηκε στο Ηπειρωτικό κοινό το νέο μοντέλο της εταιρείας, το Q2

DSCN0624Την πρωτεύουσα της Ηπείρου επισκέφθηκε η Audi με τη διοργάνωση της “Audi on tour“. Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε στο κοινό το νέο της μοντέλο, το τύπου cross-over Audi Q2. Παράλληλα, όσοι επισκέφθηκαν την εκδήλωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πολλά ακόμα εξαιρετικά αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρίας, με αποκορύφωμα το R8 με τον V10 κινητήρα και τους 550 ίππους. Στη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός D.J. Χάρης Τσίτος.

Το Q2

Το Audi Q2 είναι όχημα για όλες τις συνθήκες. Νεανικό, με προκλητικό στυλ και εξοπλισμένο με υψηλή τεχνολογία, το συμπαγές SUV είναι ένα όχημα πόλης για καθημερινή οδήγηση και ψυχαγωγία, ενώνοντας την προοδευτική σχεδίαση με το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας. Τα συστήματα συνδεσιμότητας, infotainment και υποβοήθησης που διαθέτει είναι εφάμιλλα αυτοκινήτων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η Audi προσφέρει την επιλογή 6 κινητήρων για το Q2: 3 TFSI και 3 TDI κινητήρες των οποίων οι ιπποδυνάμεις κυμαίνονται από 116 hp έως 190 hp. Το πρόγραμμα των κινητήρων ακολουθεί την αρχή του rightsizing, με την οποία βρίσκεται η τέλεια ισορροπία μεταξύ κατηγορίας οχήματος, κυβισμού, ισχύος, ροπής και συμπεριφοράς απόδοσης σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης. Ο κυβισμός των κινητήρων του Q2 είναι από 1.000 έως 2.000 κ.ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον τοπικό επίσημο έμπορο, Καψιώχας ΑΕΒΕ, τηλ. 26510.94120

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Audi On Tour, Ioannina 2016

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Tags:

, , ,