Οι 1000mods έρχονται στα Ιωάννινα

Οι 1000mods έρχονται στα Ιωάννινα! Η μπάντα που ξεκίνησε από το Χιλιομόδι Κορινθίας για να κατακτήσει το stoner rock (και όχι μόνο) κοινό τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης, θα βρεθεί στο Factory of Sound Ioannina για ένα μεγάλο live, την Παρασκευή 27 Μαρτίου!

Opening Act: Rebus’ Hole

Εισιτήρια προπωλούνται, προς 9 ευρώ: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Rock Shop και το www.viva.gr

Στο ταμείο η τιμή θα είναι 11 ευρώ.

Πληροφορίες / Γραφείο Τύπου:
Αλέξανδρος Σαλαμές / 6970034210 & [email protected]

Οι 1000mods ξεκίνησαν γύρω στο 2004. Τα τελευταία χρόνια, έχουν βρεθεί στο προσκήνιο της εγχώριας και της ευρωπαϊκής σκηνής. Ο ψυχεδελικός/ heavy rock ήχος που παρουσίασαν στο ντεμπούτο album τους “Super Van Vacation” κέρδισε το κοινό, με αποτέλεσμα το βινύλιο να εξαντληθεί άμεσα και να γίνει επανέκδοση. Το δεύτερο album τους, με τίτλο “Vultures”, κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 2014 και εντυπωσίασε με την αμεσότητα και τις πιο rock καταβολές του!

Ονόματα όπως οι Graveyard, Brant Bjork, Colour Haze, Karma to Burn τους έχουν επιλέξει για να ανοίξουν τις συναυλίες τους στη χώρα μας. Έχουν πραγματοποιήσει πάρα πολλά headline shows στην Ελλάδα και έχουν περιοδεύσει τρεις φορές στην Ευρώπη, όπου συμμετείχαν σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως το Desertfest (Βερολίνο και Αμβέρσα), το Keep It Low, το Blue Moon, το Up In Smoke και το Lake On Fire.

Το τελευταίο διάστημα περιοδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, με σκοπό την προώθηση του “Vultures”, συνήθως επιτυγχάνοντας sold out στους χώρους όπου εμφανίζονται.

“Η πρώτη μεγάλη συναυλία τους έδειξε γιατί το συγκρότημα από το Χιλιομόδι Κορινθίας είναι μία από τις καλύτερες μπάντες της χώρας στο είδος το οποίο παίζουν, πιστοποίησε όμως και το ότι διατηρούν ακόμα την απλότητα και την αμεσότητα που είχαν και πριν 10 χρόνια, τότε που τους βλέπαμε στα liveπάντα οι ίδιοι 10 άνθρωποι. Καμία ευρωπαϊκή φήμη και κανένας οικονομικός λόγος δεν μπορεί να τους διαβάλλει: άξονάς τους ήταν, είναι και θα είναι να παίζουν τη μουσική που γουστάρουν, γι’ αυτούς και την παρέα τους.”

Avopolis

“Σε περίπτωση που το stoner rock επανέλθει όπως το ξέραμε, θα χρωστάει αρκετά στην πρωτεύουσα του Δήμου Τενέας!”

Rocking.gr

“Οι Κορίνθιοι heavry rockers κυκλοφόρησαν μέσα στο 2014 τη δεύτερη δουλειά της καριέρας τους, αποδεικνύοντας ότι η φασαρία γύρω από το όνομά τους μόνο τυχαία δεν ήταν!”

Soundgaze.gr

– www.facebook.com/1000mods
– www.1000mods.bandcamp.com https://soundcloud.com/1000mods

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply