Με Γιαννιώτικες εικόνες το βραβευμένο σποτ του ΕΟΤ, η καλύτερη τουριστική ταινία του 2018 (video)

Ανάμεσα στους ελληνικούς προορισμούς και η πανέμορφη Ήπειρος των τεσσάρων εποχών που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών

Το πολυβραβευμένο σποτ «Greece 365-Day Destination» του ΕΟΤ, αναδείχθηκε ανάμεσα σε 29 υποψηφιότητες, ως η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018.

Κατέλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού σε 136 χώρες, με σχεδόν διπλάσιες ψήφους από την αμέσως επόμενη υποψηφιότητα και κατέκτησε το κορυφαίο βραβείο People’s Choice Award- World’ s Best Tourism Film 2018 της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals).

Το βίντεο σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, διάρκειας 3’:36’’, παρουσιάζει την “μυστική” Ελλάδα, την ηπειρωτική Ελλάδα, την Ελλάδα του φθινοπώρου, της άνοιξης και του χειμώνα, την Ελλάδα των άγνωστων τουριστικών προορισμών.

Ανάμεσα σε αυτούς τους «μυστικούς» προορισμούς και η πανέμορφη Ήπειρος των τεσσάρων εποχών που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών.

Στο βίντεο με τα υπέροχα χρώματα, φιλοξενούνται μεταξύ άλλων, εικόνες από μαγευτικές ελληνικές παραλίες, απομονωμένα ξωκλήσια, αρχαιολογικούς τόπους, ορεινές ομορφιές που διαφημίζουν την ελληνική φιλοξενία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε το video

 

 

Tags:

, ,