«Γιάννενα Τώρα»: Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση – Ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις – Επανεξελέγη ο Α. Μπαρτζώκας επικεφαλής

Σε πανηγυρικό και ενωτικό κλίμα, με σημαντική προσέλευση μελών, ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Ιωαννιτών «Γιάννενα Τώρα».

Η Γενική Συνέλευση ασχολήθηκε επί μακρόν με θέματα εκλογικής στρατηγικής & προετοιμασίας της παράταξης, όπου μετά από τοποθετήσεις και διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε πανηγυρικά η αυτόνομη κάθοδος της παράταξης στην εκλογική διαδικασία του προσεχούς Μαΐου.

Επίσης, η Γραμματεία της Παράταξης εισηγήθηκε προς το Σώμα αλλαγές σε ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας και κανονισμών τα οποία και αποφασίστηκε να οριστικοποιηθούν στην επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση της Παράταξης, στα τέλη του έτους.

Στο τέλος, διενεργήθηκε σε άψογο κλίμα δημοκρατική διαδικασία με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της παράταξης, σχετικά με τον επικεφαλής της για τις επόμενες εκλογές. Στη διαδικασία συμμετείχαν ως υποψήφιοι ο Άρης Μπαρτζώκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πάνου.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής την οποία όρισε η Συνέλευση και ανέδειξε νικητή τον νυν επικεφαλής Άρη Μπαρτζώκα με ποσοστό 55,1% ενώ ο Δημήτρης Πάνου έλαβε 44,9%.

Ο επανεκλεγείς επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τα μέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση της βελτίωσης της δημόσιας παρουσίας αλλά και της εσωτερικής οργάνωσης της παράταξης, με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα στις επικείμενες εκλογές.

 

Tags: