«Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε την Αστυνομική Διοίκηση, το ΙΚΑ, το 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων και τη 2η ΤΟΜΥ

Προχθές Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και ο επικεφαλής της παράταξης κ. Άρης Μπαρτζώκας επισκέφθηκαν διευθύνσεις και τμήματα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου, ενώ ακολούθησε εθιμοτυπική συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου.

Από τη συνάντηση η οποία εξελίχθηκε σε ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και αμφίδρομη μεταφορά ενημέρωσης, διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς επίσης και η βούληση τους να επιτελούν το καθήκον τους δεδομένων μάλιστα των ελλείψεων σε μέσα και υλικά.

Η παράταξη από την πλευρά της ενημέρωσε τον κ. Αστυνομικό Δντή και τα στελέχη της Υπηρεσίας για προτάσεις που έχει κατά καιρούς υποβάλλει σχετικές με την αστυνόμευση και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους δημότες και εξήγησε εν συντομία την ειδική πρόταση της για την αστυνόμευση της λίμνης Παμβώτιδας.

Χθες Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, κλιμάκιο υποψηφίων της παράταξης και ο επικεφαλής κ. Α. Μπαρτζώκας επισκέφθηκαν αρχικά τα γραφεία του Ι.Κ.Α. όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους αλλά και πολίτες που βρισκόταν στην υπηρεσία και στη συνέχεια το 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων, όπου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις εκτεταμένες φθορές που παρουσιάζει το ιστορικό κτίριο που φιλοξενεί το σχολείο, κτισμένο το έτος 1905, στο οποίο δυστυχώς δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως μέρισμα επισκευών.

Τέλος, η παράταξη επισκέφθηκε τη 2η ΤΟΜΥ όπου και εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και πολίτες, ενημερώθηκε για θέματα που άπτονται της λειτουργίας της και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να ενημερωθούν ο πολίτες για τις δυνατότητες που τους δίνουν οι δομές αυτές.

Το απόγευμα της Πέμπτης, κλιμάκιο μελών της παράταξης – υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, συνοδευόμενο από τον επικεφαλής κ. Άρη Μπαρτζώκα, επισκέφθηκε τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών, όπου ενημερώθηκε για θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της, ενώ στη συνέχεια ο κ. Μπαρτζώκας παρουσίασε στα στελέχη της Φιλαρμονικής τις προτάσεις της παράταξης για θέματα αρμοδιότητας τους.

Το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου η παράταξη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους και πολίτες που βρισκόταν στο νοσοκομείο.

 

Tags: