«Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή»: Ανακοίνωση για την εκλογή του νέου δημάρχου Ιωαννίνων

Πολίτες για την ανατροπήΗ παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» με επικεφαλής τον Λάζαρο Νάτση συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα για την νίκη του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Παράλληλα η παράταξη τονίζει ότι, πιστή στις αρχές που διακήρυξε κατά την προεκλογική περίοδο, μέσα από το δημοτικό συμβούλιο θα αγωνιστεί για να υιοθετηθούν οι θέσεις και προτάσεις της, για πολιτικές και αποφάσεις που θα οδηγούν στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν το δήμο και τους πολίτες.

Η επικράτηση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Κοινωνία Πολιτών» με μεγάλη διαφορά από την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», αυξάνει και τις υποχρεώσεις της έναντι των συνδημοτών και, αναμφίβολα, αποτελεί μήνυμα για αναζήτηση ευρύτερων συνεργασιών και κοινωνικών συμμαχιών για να ξεπεραστούν τα τεράστια προβλήματα που συσσώρευσε η μνημονιακή πολιτική, τόσο στην λειτουργία του δήμου, όσο και στην κοινωνία.

Η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» θα συνεχίσει, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, τον ωραίο αγώνα που άρχισε και θα σταθεί κριτικά απέναντι στη δημοτική αρχή. Θα στηρίζει αποφάσεις που θα σηματοδοτούν αλλαγή πολιτικής και αποτελεσματικής λειτουργίας του δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά θα διαφωνεί με άλλες που θα κινούνται εκτός των δικών της θέσεων και αρχών.

Η νέα δημοτική αρχή, ελπίζουμε να μην είναι απλά η συνέχεια της απερχόμενης, αλλά η αρχή για έναν δήμο με καταλυτικό ρόλο, για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικητική και στο πλευρό του σκληρά δοκιμαζόμενου πολίτη.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply