Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Διακρότημα» – Μια εξαιρετική επιλογή

Ο δρόμος για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ξεκινά από τα Φροντιστήρια Διακρότημα.

Ο Φροντιστηριακός Όμιλος Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης, έχοντας στο δυναμικό του περισσότερα από 50 φροντιστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Στα Ιωάννινα το Κέντρο λειτουργεί τα τελευταία 7 χρόνια και από φέτος σε νέα έδρα: στο κέντρο των Ιωαννίνων, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο, στη Λεωφόρο Δωδώνης 11.

Στο κέντρο εργάζονται καθηγητές με πολυετή εμπειρία στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Το επιστημονικά καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του ομίλου σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα και η εξειδικευμένη ύλη με τις εκδόσεις των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, παρέχουν την καλύτερη υποστήριξη σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Απόφοιτους διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία για το μέλλον τους και την ένταξή τους σε ένα ανώτερο ή ανώτατο πανεπιστημιακό ίδρυμα της επιλογής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 26510.03508, στο e-mail [email protected] ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (www.diakrotima.gr). Mε τη συνεχή υποστήριξη εκπαιδευτικού και στελεχιακού δυναμικού, ελάτε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το επαγγελματικό σας μέλλον.

 

Tags:

, , , , , , ,