Φιλικό ακαδημίας μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα στην Ηγουμενίτσα

Με χαμόγελα από μικρούς αθλητές και αθλήτριες γέμισε το Σάββατο το απόγευμα το Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξάνδρα Τσιάβου της Ηγουμενίτσας.

Το Τμήμα ΜΠΑΣΚΕΤ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ταξίδεψε με αθλητές και αθλήτριες γεννημένους το 2006 και 2007 για να αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της ακαδημίας του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας. Παρέα με την αποστολή και τους προπονητές της ομάδας και οι γονείς των ‘μικρών’ που για μια ακόμη φορά ήταν παρών για να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

Ο αγώνας διεξήχθη σε γιορτινό και άκρως φιλικό κλίμα, διήρκεσε 6 ολόκληρα δεκάλεπτα μιας και το επέτρεπε ο ελεύθερος χρόνος στο γυμναστήριο και στο τέλος και οι δύο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς, τους προπονητές και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, πιστός στις εξαγγελίες του, έχει ήδη πραγματοποιήσει τη φετινή χρονιά πέντε (5) αποστολές με μη αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών του σε διάφορες πόλεις για φιλικούς αγώνες – με πολλές ακόμα να είναι στο πρόγραμμα και στη συνέχεια – δίνοντας έτσι συνεχώς την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές του και τις μικρές αθλήτριές του να ζήσουν από κοντά την “πρόκληση” ενός πραγματικού αγώνα, αλλά και να γνωρίσουν άλλες πόλεις-προορισμούς και άλλες ομάδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για μία ακόμη φορά στο σωματείο του ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και το σύνολο των ανθρώπων του που μοχθούν για την ομάδα για την συνεχή και άψογη από κάθε πλευρά συνεργασία μας.

 

Tags:

, , , ,