Ευχαριστούν για τη συναυλία οι Ξενοδόχοι

Με ανακοίνωση του, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων, ευχαριστούν την εταιρεία P&I και ειδικά τον CEO της εταιρείας κ.Βασίλη Τριάδη, για τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσαν δωρεάν για το κοινό, και τους συγχαίρουν για την πρωτοβουλία αυτή.

Χιλιάδες κόσμου, μικρών και μεγάλων, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, της Έλενας Παπαρίζου και του συγκροτήματος <<Μέλισσες>>, σε μια συναυλία χωρίς προηγούμενο, στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στο νομό και στη πόλη των Ιωαννίνων, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Κοινός στόχος της ΕΞΝΙ και της P&I είναι η επίτευξη της αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου των Ιωαννίνων με την Φραγκφούρτη (που αποτελεί σημαντικό hub αεροδρόμιο για όλη την Ευρώπη), κάτι που έχει ζητήσει επιτακτικά και ο CEO της εταιρείας κ.Τριάδης, που κατάγεται από το Γρεβενίτι του Δήμου Ζαγορίου.

H ΕΞΝΙ τους ευχαριστεί για ακόμα μία φορά για τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσαν, φέρνοντας στην πόλη μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν τον προορισμό στην περαιτέρω προβολή και αναγνωρισιμότητά του, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους δημότες και στους επισκέπτες.

 

Tags: