Εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής: Δεν φαίνεται να αποσύρουν τις υποψηφιότητες οι ενδιαφερόμενοι – Ραντεβού Παπανδρέου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, μετά τις χθεσινές πρωτοβουλίες Παπανδρέου: Αργά χθες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του Α. Λοβέρδου, από την οποία όπως σημειώνουν πηγές από το Κίνημα Αλλαγής δεν προέκυψε ούτε απόσυρση Λοβέρδου, αλλά ούτε και εκδήλωση των προθέσεων Παπανδρέου.

Θεωρείται απίθανο από την πλευρά Λοβέρδου να παραιτηθεί και μάλιστα, με τοποθετήσεις του σε ομιλία και twitter επιχείρησε να «εγκλωβίσει» πολιτικά τον Γ. Παπανδρέου προβάλλοντας το ρόλο του ως πρώην πρόεδρος (εγγυητής ενότητας), υπονοώντας έμμεσα ότι αν τελικά ανακοινώσει υποψηφιότητα, αυτό δεν είναι συμβατό με το ρόλο του εγγυητή ενότητας.

Δεν αποσύρεται ο Ανδρουλάκης

Εξαιρετικά δύσκολο θεωρείται και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση και ο Ν. Ανδρουλάκης, συνεργάτες του οποίου κάνουν λόγο επίσης λόγο για ενότητα, αναφέροντας «η ενότητα των κομμάτων ενισχύεται από το σεβασμό στις θεσμικές λειτουργίες τους».

Δεν κάνουν πίσω Γερουλάνος – Καστανίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το iefimerida.gr, ο Π. Γερουλάνος διεμήνυσε στον Γ. Παπανδρέου ότι δεν θα κάνει πίσω στη διεκδίκηση της αρχηγίας, αλλά θα παραμείνει μέχρι τέλους της διαδικασίας. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι το ίδιο θα πράξει και ο Χ. Καστανίδης, ενώ σημειώνουν ότι έχει υπάρξει ήδη και επικοινωνία του με τον Γ. Παπανδρέου.

Πηγές κοντά στο Κίνημα Αλλαγής, με γνώση των διαδικασιών και των ζυμώσεων, αναφέρουν ότι δεν αποκλείονται περισσότερες εξελίξεις ακόμη και μέσα στη σημερινή μέρα.

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Γ. Παπανδρέου – «Παιχνίδι» με πολλές «παρτίδες» οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής

 

Tags:

, , ,