Εξαιρετική η παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του ΔΗΠΕΘΕ στη Δωδώνη

Μια ακόμη εξαιρετική παράσταση χάρισε στο κοινό των Ιωαννίνων το ΔΗΠΕΘΕ: Το θεατρόφιλο κοινό παρακολούθησε χθες τις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, σε συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ, στο μοναδικό όσο και υποβλητικό χώρο του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης.

Η παραγωγή της παράστασης ήταν ιδιαίτερα επιμελημένη, ενώ οι ηθοποιοί έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και χάρισαν απλόχερα το γέλιο, με το κοινό να τους επιβραβεύει τακτικά με θερμό χειροκρότημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν σίγουρα στο ΔΗΠΕΘΕ που μας εκπλήσσει ευχάριστα, βάζοντας τον πήχη ψηλότερα από παράσταση σε παράσταση, όπως επίσης και στους υπόλοιπους συμπαραγωγούς (ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, ΑΜ Τέχνη Χώρος) για όλη την προσπάθεια.

Μετά τη χθεσινή πολύ επιτυχημένη πρεμιέρα στη Δωδώνη, θα υπάρξει ακόμη μια παράσταση στον ίδιο χώρο, σήμερα 14/7 και στη συνέχεια η παράσταση ξεκινάει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με ενδιάμεσο σταθμό την Αρχαία Επίδαυρο.

Πληροφορίες για την παράσταση, εδώ: https://www.epirusnews.eu/thesmoforiazoyses-toy-aristofani-sto-archaio-theatro-tis-dodonis/

 

 

Tags:

, , ,