Στο εργοτάξιο του Δήμου η παράταξη Ελισάφ

Το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και μέλη της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» όπου συναντήθηκαν και συζήτησαν με τους εργαζόμενους.

Ο κ. Ελισάφ εξήρε το έργο τους και την καθημερινή προσπάθεια που κάνουν και επεσήμανε ότι το εργοτάξιο αποτελεί τον κρισιμότερο βραχίονα του Δήμου καθώς η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του αντανακλούν άμεσα στην πόλη και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ο επικεφαλής της παράταξης υπογράμμισε την ανάγκη για καλύτερη οργάνωση και ενίσχυση του εργοταξίου, γεγονός που θα αποτελέσει προτεραιότητα για τον ίδιο.

Επιβεβλημένη επίσης είναι η μεταφορά του εργοταξίου σε χώρο που θα διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του και θα παρέχει συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Κάτι τέτοιο και παρά τις εξαγγελίες δεν έχει γίνει εφικτό μέχρι τώρα.

Για την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» η μεταφορά και ο πλήρης εκσυγχρονισμός του εργοταξίου αποτελούν βασικές προτεραιότητες. Ο χώρος που βρίσκεται σήμερα πρέπει να αποδεσμευτεί και να ευπρεπιστεί πλήρως καθώς αποτελεί μία εστία ρύπανσης δίπλα στην λίμνη.

 

Tags: