Επσκέψεις Σ. Ριζόπουλου

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος πραγματοποίησε επισκέψεις τις προηγούμενες μέρες, μεταξύ άλλων, στην Άρτα, στο μαρτυρικό χωριό Καταρράκτη Άρτας, όπου μετείχε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των φονευθέντων Καταρρακτινών από τα στρατεύματα κατοχής και της πυρπόλησης του χωριού τον Οκτώβριο του 1943. Μαζί του ήταν τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Δημήτρης Χαλάστρας, Ελένη Κίτσου και Ντίνος Παπαδόπουλος.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας όπου επισκέφθηκε το ετήσιο παραδοσιακό παζάρι. Λίγο πριν είχε βρεθεί στην πλατεία όπου είχε συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής ανταλλάσσοντας απόψεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές που υπάρχουν. Μαζί του ήταν τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Σάκης Βλέτσας, Σταύρος Μιχάλης, Δημήτρης Χαλάστρας, Ντίνος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δήμος και Γιώργος Μότσιος.

Το ίδια απόγευμα παραβρέθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων, όπου απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο του Έλληνα Μαχητή. Μαζί του ήταν τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Σπύρος Υφαντής, Σπύρος Καραμποΐκης και Κώστας Νούσιας.

Το βράδυ, τέλος, επισκέφθηκε την Πλατανούσσα Ιωαννίνων, όπου μεταξύ των άλλων εκφώνησε σύντομο χαιρετισμό στην ετήσια γιορτή Τσίπουρου. Μαζί του ήταν τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Σπύρος Υφαντής, Σπύρος Καραμποΐκης και Δημήτρης Κλήμης

 

Tags: