Επίσκεψη Βουλευτού Β΄Θεσ/νίκης Σταυρούλας Ξουλίδου στα Ιωάννινα

ANELΗ Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, πραγματοποίησε το Σάββατο (06/06/2015) επίσκεψη στα Ιωάννινα.

Το πρωί του Σαββάτου συνοδευόμενη από μέλη της Συντονιστικής Ιωαννίνων και πολιτευτές, επισκέφτηκε τη Λαϊκή Αγορά Ιωαννίνων, όπου και συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους, αλλά και πολίτες για τα τρέχοντα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Αργότερα και στα πλαίσια των συναντήσεών της, συνομίλησε με το Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων κ. Κώστα Βλάχο και το μέλος κ. Στάθη Σιούτη, για θέματα τουρισμού της περιοχής και δεσμεύτηκε να προωθήσει αρμοδίως τα αιτήματα του κλάδου, όπως ήδη δρομολογήθηκε λύση με τη συμβολή και της Συντονιστικής Ιωαννίνων στο θέμα της αδειοδότησης του Υδατοδρομίου.

Επίσης μετέβη στο Στρατόπεδο Περάματος, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου κ. Σουμαλεύρη, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, που ετοιμάζονται για τους διεθνείς αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

Η κ. Ξουλίδου παρέμεινε στα Ιωάννινα το διήμερο, με προγραμματισμένες δράσεις και θα αναχωρήσει σήμερα, Δευτέρα.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply