Επισκέψεις του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα σε Αμπελόκηπους και Νέα Ζωή

Τους Αμπελόκηπους και τη Νέα Ζωή, δύο αποκεντρωμένες γειτονιές των Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο Θωμάς Μπέγκας, Δήμαρχος Ιωαννίνων επικεφαλής της παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ” και εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Συνοδευόμενος από στελέχη της σημερινής Δημοτικής Αρχής αλλά και νέους υποψήφιους της παράταξης, ο Δήμαρχος είχε συναντήσεις με κατοίκους και εκπροσώπους συλλόγων και των δύο περιοχών.

“Βαδίζουμε με σιγουριά προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με σύμμαχο την αλήθεια μας. Την αλήθεια του έργου μας που αποτυπώνεται σε κάθε περιοχή του μεγάλου Δήμου Ιωαννιτών και λέγοντας την αλήθεια στους συμπολίτες μας για τα έργα που έχουμε “ωριμάσει” για την επόμενη δημοτική θητεία, απορρίπτοντας τη λογική του προεκλογικού λαϊκισμού και των κενών υποσχέσεων”, όπως είπε -μεταξύ άλλων- ο κ. Μπέγκας απευθυνόμενους στους κατοίκους.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Οι συναντήσεις με κατοίκους και εκπροσώπους συλλόγων στους Αμπελόκηπους πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Χατζή, δίπλα στη νέα Παιδική Χαρά που παραδόθηκε στους κατοίκους της περιοχής, μια από τις 50 παιδικές χαρές που ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται και πιστοποιούνται σε όλο το Δήμο Ιωαννιτών.

Από τους κατοίκους των Αμπελοκήπων το κυρίαρχο θέμα που τέθηκε στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, είναι η συνέχιση έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους και αφορούνε κυρίως υποδομές της περιοχής, όπως ασφαλτοστρώσεις και πεζοδρόμια.

ΝΕΑ ΖΩΗ

Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ” με τους κατοίκους και στην περιοχή της Νέας Ζωής.

Στη Νέα Ζωή έχει ολοκληρωθεί μια μεγάλη παρέμβαση που αφορά στην κατασκευή της ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής, όπως επίσης και η ανακατασκευή των δρόμων ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΛΟΥΡΟΥ. Μάλιστα τα έργα έγιναν ολοκληρωμένα με την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ομβρίων, κράσπεδα και ασφαλτοστρώσεις. “Ότι έργο κατασκευάζουμε θέλουμε να είναι ποιοτικό και ολοκληρωμένο, ώστε να μη χρειαστεί να το ξαναπληρώσουν οι πολίτες τα επόμενα πολλά χρόνια” , όπως είπε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Μάλιστα ο κ. Μπέγκας υπογράμμισε ότι πολλά από τα έργα που κατασκευάζονται στη Νέα Ζωή υλοποιούνται με πόρους του Δήμου που προέρχονται από εισφορά των κατοίκων στις περιοχές επεκτάσεων των σχεδίων πόλης. “Είμαστε η πρώτη Δημοτική Αρχή που επέστρεψε στους πολίτες την εισφορά τους. Για πρώτη φορά τα χρήματα που δίνουν οι πολίτες επιστρέφουν με έργα στους ίδιους”, όπως τόνισε ο Δήμαρχος

Ένα από τα αιτήματα που έθεσαν οι κάτοικοι της Νέας Ζωής στο Δήμαρχο Ιωαννίνων είναι η κατασκευή νέας παιδικής χαράς στην περιοχή, κάτι που όπως τους διαβεβαίωσε ο κ. Μπέγκας θα υλοποιηθεί καθώς έχει ενταχθεί σε ένα νέο έργο κατασκευής άλλων 26 νέων παιδικών χαρών.

 

Tags:

, ,