Εντυπωσιακό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλ. Σκι 35+

Ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης

Εντυπωσιακό θέαμα προσφέρουν οι αθλητές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι 35+ 2019, που συνεχίζεται σήμερα, για δεύτερη ημέρα, στο κανάλι της Αμφιθέας, μετά και την επίσημη τελετή έναρξης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι εθνικές αποστολές, με τις σημαίες των χωρών που εκπροσωπούν, παρέλασαν από την νότια πύλη του Κάστρου και παρατάχθηκαν στον πανέμορφο χώρο, μπροστά από το Μουσείο Αργυροτεχνίας, που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Στους αγώνες συμμετέχουν 102 αθλητές από τις χώρες Αυστρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Μεγ. Βρετανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και 20μελής αποστολή από την Ελλάδα.

Αθλητές και προσκεκλημένους καλωσόρισε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων «Παμβώτις» Κατερίνα Χαρίση, η οποία μετέφερε μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού, με το οποίο ενθαρρύνει την διοργάνωση και την προσέλκυση ακόμη μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων.

Επίσης, τις ευχές του για καλές επιδόσεις και ασφαλείς αγώνες, έδωσαν στους αθλητές ο εκπρόσωπος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι και Wakeboard Δήμος Αλεξόπουλος και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι Βασίλης Μπαλαής.

Οι αποστολές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη παραδοσιακούς χορούς από τους μικρούς χορευτές και χορεύτριες του Λυκείου Ελληνίδων, ενώ η τελετή έκλεισε με μια μικρή δεξίωση.

 

Tags: