Ενεργοποιείται η 2η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 105 οι κλίνες συνολικά

Ενεργοποιείται από σήμερα η δεύτερη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για περιστατικά COVID, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η νέα ΜΕΘ είναι δυναμικότητας 8 κλινών, και ετοιμάστηκε σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Έτσι, στο νοσοκομείο βρίσκονται πλέον σε πλήρη ανάπτυξη 105 συνολικά κλίνες για περιστατικά κορωνοϊού, από τις οποίες οι 79 αφορούν σε Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων για ενήλικες, οι 10 σε Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων για παιδιά και οι 16 σε κλίνες Εντατικής Θεραπείας για COVID.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ν. Κατσακιώρης, με ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί το προσωπικό: «Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο το προσωπικό του ΠΓΝΙ και στον καθένα ξεχωριστά για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν, για την καθημερινή τους προσπάθεια και φυσικά γι αυτό το αποτέλεσμα

Ο Διοικητής πολύ σωστά ευχαριστεί το προσωπικό, αλλά σίγουρα τα Γιάννενα και η Ήπειρος οφείλουν ευχαριστίες σε όλους, της Διοίκησης συμπεριλαμβανομένης, που αναβαθμίζει το νοσοκομείο υπό τις παρούσες συνθήκες!

 

Tags: