Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που είχε απαχθεί στον Πειραιά

Ελεύθερος αφέθηκε ύστερα από 8 ημέρες ομηρίας ο επιχειρηματίας που είχε απαχθεί έξω από το σπίτι του στον Πειραιά. Το πρωί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , ο 51χρονος επιχειρηματίας τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι από εχθές το μεσημέρι είναι ελεύθερος, ότι είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος έδωσε κατάθεση σε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κράτησής του ούτε αν καταβλήθηκαν τα λύτρα που πιθανότατα ζητούσαν οι απαγωγείς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται να δήλωσε: «Μου έβγαλαν την κουκούλα και με άφησαν γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αλλά δεν θυμάμαι που. Περπάτησα λίγο και πήρα ένα ταξί που περνούσε και από ότι θυμάμαι έκανα περίπου μια ώρα να πάω στο σπίτι της μητέρας μου στον Πειραιά. Όταν έφτασα εκεί το ρολόι έδειχνε 2 το μεσημέρι. Δεν θυμάμαι καν την διαδρομή που ακολούθησε το ταξί. Η μνήμη μου επανήλθε όταν έφτασα κοντά στο σπίτι της μητέρας μου, οι υπόλοιπες περιοχές που περάσαμε δεν μου θύμιζαν κάτι».

Ο 51χρονος ανέφερε ότι δεν είχε πολλές επαφές με τους δράστες, και δεν τους έδωσε λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο. Όπως είπε ο επιχειρηματίας μετά την απαγωγή του έδωσαν άλλα ρούχα να φορέσει τα οποία πέταξε όταν έφτασε στο σπίτι της μητέρας του, σε κάδο απορριμμάτων προσδιορίζοντας κάποια σημεία. Οι αστυνομικοί έψαξαν τους κάδους σε μια ακτίνα γύρω από τα σημεία που είχε προσδιορίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

πηγή: ert.gr

 

Tags: