Εκλογές Ν.Δ.: Πολύ μεγάλη συμμετοχή – Παράταση κατά μία ώρα (διαρκής ενημέρωση)

kalpi_megaliΠολύ μεγάλη συμμετοχή καταγράφεται στις διαδικασίες ανάδειξης του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λ. Συγγρού, μέχρι τις 17:00 το απόγευμα είχαν προσέλθει στις κάλπες και ψηφίσει κανονικά πάνω από 330.000 μέλη και φίλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό τεχνικό πρόβλημα σε όλη τη χώρα.

Λόγω της αθρόας συμμετοχής των μελών του κόμματος στις διαδικασίες εκλογής, αποφασίστηκε από την κεντρική εφορευτική επιτροπή η παράταση της ψηφοφορίας κατά μία ώρα. Έτσι, οι κάλπες θα κλείσουν στις 20.00. Σημειώνεται ότι κατά τόπους οι επιτροπές διεξαγωγής των εκλογών θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ειδική παράταση και μετά τις 20:00, εφόσον προσέρχονται ακόμα μέλη που δεν έχουν ψηφίσει.

Στα στελέχη του κόμματος επικρατεί ικανοποίηση για συμμετοχή και παροτρύνουν όσους δεν έχουν πάει ακόμη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να το πράξουν τα επόμενα λεπτά. Κύκλοι της Ν.Δ. σημειώνουν δε ότι ο μεγάλος όγκος των μελών & φίλων προσήλθε το απόγευμα στα εκλογικά τμήματα.

Στην Ήπειρο η διαδικασία κύλησε ομαλά, με μόνη ένσταση από φίλους του κόμματος το μικρό αριθμό εκλογικών τμημάτων και τα παράπονα για τις ουρές που δημιουργήθηκαν. Σε όλες τις περιοχές της Ηπείρου η προσέλευση των μελών ήταν όπως και στην υπόλοιπη χώρα πολύ αυξημένη.

 

Tags:

, , ,