Εκδήλωση της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου

Η Εταιρία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή τα είκοσι χρόνια της, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, και ώρα 19:30, στην αίθουσα ‘Δημήτρης Χατζής’ (παλαιά δημοτικά σφαγεία) του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών. Κατά την εκδήλωση αυτή, μετά τις σύντομες καθιερωμένες προσφωνήσεις, θα μιλήσουν:

  • Ο Νίκος Υφαντής, φιλόλογος – συγγραφέας, πρώην Πρόεδρος της Εταιρίας μας και σήμερα Πρόεδρος του Ιδρύματος Βορειοηπειρωτικών Ερευνών, με θέμα: ‘Νίκος Τέντας, ο λόγιος και ο άνθρωπος’.
  • Ο Μιχάλης Αράπογλου, αρχιτέκτονας – δρ ανθρωπογεωγραφίας, συγγραφέας – ποιητής, Αντιπρόεδρος της Εταιρίας μας, με θέμα: ‘Σύντομη ιστορική αναφορά στην Εταιρία Λογοτεχνών & Συγγραφέων Ηπείρου’.
  • Ο Χάρης Λεοντάρης, φιλόλογος – συγγραφέας, Γενικός Γραμματέας της Εταιρίας, με θέμα: ‘Ηπειρωτικά Γράμματα και Εθνική Αντίσταση’.

Την εκδήλωση συντονίζει ο φιλόλογος – συγγραφέας και Ταμίας της Εταιρίας, Σπύρος Εργολάβος.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθεί δωρεάν ο 16ος τόμος του Περιοδικού ‘Ηπειρωτικά Γράμματα’, που εκδίδει η Εταιρία, στην έκδοση του οποίου ηθικός και οικονομικός αρωγός, από την πρώτη στιγμή, είναι η Περιφέρεια Ηπείρου.

Η Εταιρία καλεί τους συμπολίτες μας να παραβρεθούν στην εκδήλωση, κατά την οποία θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν την εικοσάχρονη δράση της.

 

Tags: