Ευχαριστήριο μήνυμα από το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

to-kinima-logoΕυχαριστήριο μήνυμα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών:

«Αγαπητοί Σύντροφοι,

Στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Γενάρη δώσαμε τον μεγάλο αγώνα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σαν νέο Κόμμα. Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο, μακρία από ανήθικες πρακτικές που δεν μας εκφράζουν.

Καταφέραμε πολλά. Πήγαμε σε κάθε Δήμο και στα περισσότερα Χωριά του νομού, συνομιλήσαμε με τους πολίτες και τους γνωστοποιήσαμε τις θέσεις μας.

Ακούσαμε τα Προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Αφουγραστήκαμε την ανάγκη για την δημιουργία ενός Μεγάλο Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που προσφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή και κατέθεσαν ψυχή και σώμα πιστεύοντας σε κάτι νέο που έρχεται!

Ευχαριστούμε τους υποψηφίους βουλευτές και τα μέλη του Κινήματος που βγήκαν μπροστά, αμέσως μετά την ίδρυση της 3ης Γενάρη από τον Πρόεδρο μας, Γιώργο Α. Παπανδρέου

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την προβολή των θέσεων μας.

Κυρίως ευχαριστούμε, όλους τους πολίτες που μας στήριξαν και μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε τον Αγώνα για την διεύρυνση του Κινήματος.

Ευχαριστούμε και εκείνους που μας άκουσαν αλλά δεν μας ψήφισαν, είμαστε σίγουροι πως σιγά σιγά θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Δηλώνουμε Παρόντες και συνεχίζουμε τον αγώνα.

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.»

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply