Ε.ΠΑ.Μ. Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

epamΔημιουργία της ιστοσελίδας του Διεθνούς Συντονιστικού

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την διεθνή συνάντηση με θέμα “Χρέος, Εθνικό Νόμισμα και Δημοκρατία” που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ και την δημιουργία ενός Διεθνούς Συντονιστικού εναντίον της Ε.Ε. που προέκυψε από την συνάντηση, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και την δημιουργία της ιστοσελίδας του Διεθνούς Συντονιστικού καθώς και της σελίδας του στο FB.

Ιστοσελίδα: http://www.incage.org
Σελίδα FB: facebook.com/incage.international.coordination

Συν τω χρόνω οι σελίδες θα εμπλουτιστούν με δελτία τύπου, ανακοινώσεις, video και νέα για δράσεις των κινημάτων που συμμετέχουν.

Η κάθε δημοσίευση θα γίνεται στην γλώσσα της χώρας του κινήματος, ενώ ειδικές ανακοινώσεις θα γίνονται και στα αγγλικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σελίδες στο internet είναι αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας και συνεργασίας μεταξύ μελών των Διεθνών Σχέσεων, του Δημιουργικού και της Επιτροπής Δικτύων και Επικοινωνίας του ΕΠΑΜ.

Η πρωτοβουλία τόσο για την διεθνή συνάντηση όσο και για την υλοποίηση του Διεθνούς Συντονιστικού ανήκει ως γνωστόν στο ΕΠΑΜ.

Αν και ο κυβερνοχώρος αποτελεί εικονική πραγματικότητα, παρ’ όλ’ αυτά η δημιουργία ενός κοινού διαδικτυακού τόπου των κινημάτων που στρατεύονται προς τους ίδιους σκοπούς ήταν απαραίτητη ως εργαλειακή κυρίως.

Οι προσπάθειες πλέον του Διεθνούς Συντονιστικού – και φυσικά των Διεθνών Σχέσεων του ΕΠΑΜ – θα επικεντρωθούν στην καλλιέργεια νέων επαφών με κινήματα από όλον τον κόσμο, στον σχεδιασμό δράσεων και στον συντονισμό τους.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply