Ε.Ο. Χιονοδρομίας: Εγκρίθηκαν στο Μέτσοβο οι απολογισμοί 2014 και ο προϋπολογισμός 2015

no_logoΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Μέτσοβο η τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (ΕΟΧ). Τόσο η φιλοξενία του ΕΟΣ Μετσόβου όσο και οι εργασίες της Συνέλευσης κυμάνθηκαν σε υψηλά οργανωτικά επίπεδα και μέσα σε άριστο κλίμα.

Εγκρίθηκαν οι απολογισμοί του 2014 και ο προϋπολογισμός του 2015 που υπερψηφίστηκαν από τα σωματεία που παραβρέθηκαν. Παράλληλα η Γενική Συνέλευση υιοθέτησε, ύστερα από πολύ συζήτηση τις τροποποιήσεις τους καταστατικού της ΕΟΧ και τις αλλαγές των κανονισμών.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των 20 και πλέον σωματείων, έχοντας δικαίωμα ψήφου οι 15 απ’ αυτούς. Παρών ήταν και ο Βασίλειος Κατσώρας από την ΕΟΕ, ο οποίος απεύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος της ΕΟΧ Δημοσθένης Γυρούσης, αφού ευχαρίστησε τους αθλητές, γονείς, στελέχη και σωματεία για την εποικοδομητική συνεργασία, έκανε τον απολογισμό της περασμένης περιόδου. Τονίζοντας τόσο τα αρνητικά σημεία όπως είναι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε το ΔΣ και τη μείωση του αριθμού των αθλητών στο εθνικό πρωτάθλημα. Όσο όμως και τα θετικά σημεία της χρονιάς, την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών των εθνικών ομάδων, την συμμετοχή των ελλήνων αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι 2014 και την προσαρμογή της ΕΟΧ στα νέα οικονομικά δεδομένα. Επίσης αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό, που βρίσκετε σε εξέλιξη, και τους φιλόδοξους αθλητικούς στόχους της νέας περιόδου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας και πρώην ταμίας της ΕΟΧ, Γεώργιος Νικητίδης, ο οποίος έκανε τον οικονομικό απολογισμό και παρουσίασε τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου.

Πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης τιμήθηκαν από το Δήμο Μετσόβου ο Απόστολος Αγγέλης για την συμμετοχή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Σότσι 2014 και από την ΕΟΧ, ο Παύλος Τριποδάκης για την παραγωγή ταινίας με θέμα την προετοιμασία της προ-Ολυμπιακής Ομάδας για το Σότσι 2014.

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply