Δωρεάν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για φοιτητές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 με πρωτοβουλία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου μας πραγματοποιήθηκε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΕΔΕΠ) και ξεκίνησε η υλοποίηση δωρεάν σεμιναρίων πρώτων βοηθειών για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη ΜΕΘ ΠΓΝΙ και την ΕΕΔΕΠ, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, πραγματοποιήθηκαν τρία τετράωρα δωρεάν σεμινάρια με τίτλο «Εκπαίδευση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ», στα οποία εκπαιδεύτηκαν συνολικά 116 φοιτητές από 16 πιστοποιημένους από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) εκπαιδευτές.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη ΜΕΘ ΠΓΝΙ και την ΕΕΔΕΠ για την πολύτιμη συνεργασία τους. Θα ήθελε, τέλος, να ευχαριστήσει το ΚΕΔΙΒΙΜ για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι η δράση θα συνεχιστεί το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

 

Tags: