Δωρεάν πρόγραμμα για Ψηφιακές Δεξιότητες στα Ιωάννινα

Το Tech Talent School, δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες, επιστρέφει και τον Οκτώβριο με ακόμα περισσότερα αλλά και ανανεωμένα μαθήματα που έχουν στόχο να φέρουν περισσότερους νέους και νέες πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας. Μαθήματα του Tech Talent School πραγματοποιούνται και στα Ιωάννινα. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος».

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε μαθητές, νέους και ανέργους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του Design και του Digital Marketing.

Στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα “WordPress: Introduction to Content Management”, “Social Media: Getting Started with Digital Marketing”, “Learn how to Code without computer”, τα οποία θα επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο techtalentschool.gr

 

Tags: