Δολοφονία Καρολάιν: Η μαραθώνια απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος

«Η Καρολάιν με χτυπούσε…»… Αυτοί μεταξύ άλλων είναι οι ισχυρισμοί του καθ` ομολογίαν συζυγοκτόνου, που προσπάθησε να δικαιολογήσει το ειδεχθές έγκλημα, ένα χρόνο μετά. Ο πιλότος, στη μαραθώνια απολογία του, ξέσπασε σε κλάματα περιγράφοντας μια ειδυλλιακή εκδοχή της ζωής του ζευγαριού αλλά και τη μοιραία νύχτα του φονικού στα Γλυκά Νερά.

Προσπάθησε να πείσει δικαστές και ενόρκους ότι όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής και ότι η Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής του, ενώ περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς την σκότωσε.

Λίγα λεπτά πριν της αφαιρέσει βίαια τη ζωή ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η Καρολάιν τον είχε χτυπήσει και ένιωσε ότι κινδυνεύει ο ίδιος αλλά και η μικρή Λυδία.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς κρέμασε το σκυλάκι και σκηνοθέτησε τη ληστεία για να γίνει πιστευτή. “Το πρώτο που έκανα ανακάτεψα τη βιβλιοθήκη, πέταξα τη Μονόπολη και είπα θα πω ότι εκεί ήταν τα χρήματα. Έβγαλα την κάμερα από τη θέση της, με τράβηγμα” τόνισε στην απολογία του.

Για το μωρό είπε: “Φτάνω στο τραγικό σημείο που είμαι κι εγώ στο δωμάτιο με κάποιο τρόπο και η μπέμπα κοιμάται. Έπρεπε να την έχω μαζί μου τη μπέμπα. Δε μπορούσα να την κλειδώσω κάπου. Από το λίκνο θα μπορούσε ενδεχομένως να ανεβεί στο κρεβάτι. Το παιδί μπουσουλούσε“.

Σε δραματικό τόνο και ξεσπώντας πολλές φορές σε κλάματα περιέγραψε τη γνωριμία του με την Καρολάιν όταν εκείνη ήταν 16 ετών, την κοινή ζωή, τον γάμο τους, την πρώτη αποβολή μέχρι να φτάσει στο μοιραίο βράδυ του φονικού. “Εκατό φορές αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, εκατό φορές θα διάλεγα ξανά την Καρολάιν. Ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου” τόνισε.

Ενώ ο πιλότος περιγράφει τη σχέση τους σαν ένα ειδυλλιακό παραμύθι με ευτυχισμένες και όμορφες στιγμές, σύμφωνα με την ψυχολόγο που παρακολουθούσε την Καρολάιν, εκείνη βίωνε μια κόλαση.

Η απολογία του 34χρονου πιλότου είχε διάρκεια 10 ωρών, με τον καθ’ ομολογίαν δράστη να απαντά σε καταιγισμό ερωτήσεων από την έδρα του δικαστηρίου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς χαρακτηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του ύστερα από ένα τέτοιο έγκλημα. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε τον εαυτό του φυσιολογικό και μη κακοποιό.

Σε ερώτηση της προέδρου εάν του ήταν εύκολο να κρύβει τις πράξεις του επί 37 ημέρες απάντησε ότι ήταν βασανιστικές, ενώ σημείωσε ότι η ζωή του τελείωσε πέρυσι τέτοια μέρα, όταν έχασε την Καρολάιν.

πηγή: ertnews.gr

 

Tags: