Δείτε το νέο τρόπο αναζήτησης βίντεο στο Youtube

Θα σας έχει τύχει πολλές φορές, να ψάχνετε ένα βίντεο στο youtube επί ώρες και να μην τα καταφέρνετε. Αν δεν θυμάστε τον τίτλο, τότε είναι χαμένη υπόθεση.

Γι’αυτό λοιπόν, το πανεπιστήμιο του Amsterdam, δημιούργησε μια εύκολη και ευχάριστη πατέντα, για να λύσει τα χέρια σε μερικούς χρήστες.

Το Emoji2video, είναι μια εφαρμογή που σας βοηθάει να αναζητήσετε οποιοδήποτε τραγούδι ή βίντεο στο youtube, χρησιμοποιώντας απλά ένα emoji. Αν για παράδειγμα θέλετε να ακούσετε το καινούριο τραγούδι της Adele -μιας και είναι και trend αυτές τις ημέρες-, βάζετε απλά το στεναχωρημένο emoji. Αντίστοιχα, για κάτι πιο ευχάριστο.

emojivideosearch

Η νέα εφαρμογή, μπορεί να αξιοποιηθεί σε 46.000 βίντεο με 385 emoji. Να σημειωθεί κάπου εδώ, ότι μετά την ανανέωση του λογισμικού των iPhone σε iOs 9.1 προστέθηκαν επιπλέον 184.

Στο instagram επίσης, πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που τα χρησιμοποιούν με hashtag ενώ καθώς φαίνεται όλο και περισσότερες υπηρεσίες θα προσθέσουν στις αναζητήσεις τους αυτήν την δυνατότητα. Τουλάχιστον, το πρόβλημα της διαφορετικότητας της γλώσσας δεν θα μας απασχολεί τόσο πλέον.

Πηγή: techsocial.gr

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply