Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη: Πρόσκληση συμμετοχής στην Πανελλήνια Δράση Καθαρισμού “Let’s do it Greece 2017”

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη θα συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στην πανελλήνια εθελοντική δράση « Let’s do it Greece 2017» , που έχει ως σκοπό μέσα σε μια ημέρα να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνία της χώρας και έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 02 Απριλίου 2017.

Παρακαλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού , εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης της περιοχής τους , να μας ενημερώσουν για τον αριθμό των εθελοντών που θα συμμετάσχουν καθώς και για το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική τους δράση.

Στους συλλόγους θα διατεθούν τα απαραίτητα για την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων (σακούλες απορριμμάτων , γάντια μιας χρήσεως , νερά , χυμοί και ενδεχομένως μπλούζες με το λογότυπο της δράσης ). Με το πέρας της δράσεως και σε συνεργασία μαζί σας, μελετάται μια γιορτινή εκδήλωση σε χώρο που θα καθοριστεί από κοινού.

 

Tags: