Διήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κοινού για τον Καρκίνο του Μαστού

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Myrtaly Congress, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας / Παράρτημα Ιωαννίνων και του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασία Φίλων και Οικογενειών Β.Δ. Ελλάδος «Είμαστε Μαζί»

Κάθε Οκτώβριος είναι μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού. Κατά του καρκίνου της μητέρας μας, της αδελφής μας, της κόρης μας, της συναδέλφου, της καλύτερής μας φίλης…

Όλες οι γυναίκες που νόσησαν από καρκίνο και όσοι τους κρατούσαν το χέρι στον άνισο αυτό αγώνα, αποτελούν πρότυπα δύναμης, ελπίδας και διάδοσης του μηνύματος: Η πρόληψη αποτελεί προτεραιότητα..

Η Myrtaly Congress θέλοντας να αποτελέσει έναν κρίκο σε αυτή την αλυσίδα ευαισθητοποίησης, διοργανώνει μια σημαντική πρωτοβουλία.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 19 (13:00 – 19:00) και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου (11:00 – 15:00), διήμερο ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Μαστού στην Πλατεία Μαβίλη στα Ιωάννινα.

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες , καθώς και οδηγίες πρόληψης και ψυχολογικής αντιμετώπισης.

Η εκδήλωση υλοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας / Παράρτημα Ιωαννίνων και του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασία Φίλων και Οικογενειών Β.Δ. Ελλάδος «Είμαστε Μαζί».

Περισσότερες πληροφορίες, στο Facebook event: www.facebook.com/events/415665149328673/

 

Tags: