Διατυπώνει πρόταση αμισθί παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας & στρατηγικής ο Σ. Ριζόπουλος

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος για μία ακόμα φορά απασχολεί την επικαιρότητα: Διατυπώνει μια πρόταση που σίγουρα θα ταράξει τα νερά! Θέτει εαυτόν και όλο το δυναμικό της επιχείρησης του αμισθί στη διάθεση της Περιφέρειας Ηπείρου, αναφορικά με τον εν εξελίξει διαγωνισμό τουριστικής προβολής και σε σχέση με υπηρεσίες επικοινωνίας και στρατηγικής.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής που απέστειλε:

« Αναφορικά με την προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διεθνή διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου «Δικτύωση και Προβολήτου Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», επιθυμώ με την παρούσα επιστολή να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

Ως Ηπειρώτης εμφορούμενος από συναισθήματα πατριωτισμού για τον τόπο μου, πιστεύω ακράδαντα στην αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς για το κοινό καλό. Δεδομένης της στρατηγικής σημασίας του τουρισμού για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια Ηπείρου, η επιτυχία πρέπει να συνιστά μονόδρομο στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Δηλώνω λοιπόν την προσωπική διαθεσιμότητά μου αλλά και του συνολικού δυναμικού της εταιρείας μου (www.spin-communications.com) για την απολύτως ΑΜΙΣΘΙ συμβουλευτική υποστήριξη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου μετά την επιλογή του αναδόχου του έργου.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων προβολής – επικοινωνίας φορέων και οργανισμών καθώς και άριστη τεχνογνωσία στον στρατηγικό σχεδιασμό, θέτω τα πλεονεκτήματα αυτά στη διάθεση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου που εύλογα στερούνται αντίστοιχης εμπειρίας κι εξειδίκευσης.

Η πρότασή μου αφορά, κατά κύριο λόγο, στη συμμετοχή μου ως άτυπου συμβούλου στην Επιτροπή Παρακολούθησης που θα συσταθεί για την αξιολόγηση της προόδου του έργου, προκειμένου:

– Τα παραδοτέα της υλοποίησης του έργου να ανταποκρίνονται σε ορθολογικά τεκμηριωμένους στόχους, εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων και να οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα για τον τουρισμό της Ηπείρου.

– Να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα των υπερπολύτιμων πόρων του έργου, χωρίς να χαθεί ούτε ένα ευρώ σε ενέργειες είτε χαμηλής αποτελεσματικότητας είτε άσχετες με το αντικείμενο.

Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω επεξήγηση ή λεπτομέρεια επί της πρότασης που σας καταθέτω κι αναμένω εντός εύλογου διαστήματος να έχω τις σκέψεις σας επ’ αυτής.

Με εκτίμηση,

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ »

 

Tags:

, ,