Διαψεύδει τη συμμετοχή του σε άλλη παράταξη ο Χρήστος Αθανασόπουλος

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος, με ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τη συμμετοχή του στη λίστα των 220 υποστηρικτών της κίνησης Ριζόπουλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Από εχθές πολλοί φίλοι με ρωτάνε για την υποτιθέμενη στήριξη μου στον κ. Ριζόπουλο και την παράταξη του.

Πράγματι πριν κάποιες μέρες υπέγραψα ένα κείμενο από ένα φίλο, το οποίο μου παρουσιάστηκε (όπως και σε εκείνον) ως δέσμη προτάσεων για την ανάπτυξη της Ηπείρου, μέσω καταπολέμησης της ανεργίας, με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και άρσης της απομόνωσης της.

Το θεώρησα αυτονόητο και θα το έπραττα και πάλι καθώς ως πλαίσιο ιδεών κινείται στην ορθή κατεύθυνση για την περιοχή μας.

Από το σημείο αυτό όμως μέχρι την υποτιθέμενη υποστήριξη μου η απόσταση είναι τεράστια.
Σημειώνω ότι ο κ Ριζόπουλος έλαβε υπηρεσίες στην εταιρεία που εργάζομαι και αυτή είναι η όποια γνωριμία μας.

Τις απόψεις του κ. Ριζόπουλου και κάθε άλλου υποψήφιου θα τις ακούσω με προσοχή όπως οφείλω σαν ενεργός πολίτης πριν αποφασίσω με την ψήφο μου ποιον θεωρώ κατάλληλο να ηγηθεί της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σημειώνω καμία πίεση δεν δέχθηκα από κανέναν (γιατί το διάβασα και αυτό) για την εμφάνιση του ονόματος μου στη σχετική λίστα.

Να τονίσω ότι δεν ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να χρησιμοποιεί το όνομα μου κατά το δοκούν χωρίς την έγκριση μου και σταματώ εδώ.

Τέλος να αναφέρω ότι εδώ και κάποια χρόνια και από την ίδρυση της είμαι μέλος της γραμματείας της παράταξης Γιάννενα Τώρα αγωνιζόμενος για την πόλη μας.

Εξυπακούεται ότι θα ήταν ηθικά και πολιτικά αδιανόητο να συμμετέχω σε άλλη αυτοδιοικητική παράταξη.»

 

Tags: