Διακρίσεις Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων

Χρυσό, ασημένιο και χάλκινο για αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων

Ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας τριγώνου ΠΑΜΒΩΤΙΣ 2015 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.) – σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου και με την Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι. – το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου 2015 για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7 πραγματοποιήθηκε στη λίμνη των Ιωαννίνων με ιδιαίτερη επιτυχία. Συμμετείχαν συνολικά 7 Όμιλοι με 47 αθλητές.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων συμμετείχε στον ΠΑΜΒΩΤΙΣ 2015 με 2 εφήβους στην κατηγορία των σκαφών Laser 4.7 υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Ομίλου Στέφανου Κυρλιγκίτση και με 5 μικρούς αθλητές στην κατηγορία των σκαφών Optimist υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Ομίλου Λάμπρου Μουγάκου.

Στην κατηγορία των σκαφών Laser 4.7 διακρίθηκαν και οι δύο αθλητές μας: ο Λάμπρος Θέμος κατέλαβε την πρώτη θέση και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και το χρυσό κύπελλο της κατηγορίας, ενώ η Αλεξία Σταύρου κατέλαβε τη δεύτερη θέση και έλαβε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας.

Στην κατηγορία των σκαφών Optimist για κορίτσια άνω των 11 ετών η αθλήτριά μας Αναστασία Κούγκουλη κατέλαβε την τρίτη θάση και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.) συγχαίρει τους αθλητές του Λάμπρο Θέμο, Αλεξία Σταύρου και Αναστασία Κούγκουλη για τα λαμπρά επίτευγματά τους και τους εύχεται επιτυχίες και στο μέλλον.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply