Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής» από το Δ. Ιωαννιτών

Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» οργανώνει το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., στο πλαίσιο των προωθούμενων πρωτοβουλιών για τη συμμετοχή του κοινού στην ανάδειξη της πλούσιας ομορφιάς της πόλης των Ιωαννίνων.

Από αύριο και έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούννα υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους στο email του Γραφείου τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών [email protected], ώστε αυτές να αξιολογηθούν από τριμελή κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από καταξιωμένους δημιουργούς στο χώρο της φωτογραφίας.

Το βραβείο για την πρώτη καλύτερη φωτογραφία θα είναι ένα tablet, για τη δεύτερη ένα κινητό τηλέφωνο smartphoneκαι, για την τρίτη ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος 2 TB.

Οι τριάντα (30) καλύτερες φωτογραφίες θα τυπωθούν και θα εκτεθούν το Φεβρουάριο στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.Επίσης, μία φωτογραφία από τον κάθε συμμετέχοντα στο διαγωνισμό θα αναρτηθεί, σε ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα του Γραφείου τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών, με τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού.

Τεχνικές προδιαγραφές & όροι του διαγωνισμού, διαθέσιμοι από το travelioannina.com

 

Tags: