ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων: «Ένα καραβάνι γεμάτο χαρά για τα προσφυγόπουλα»

Κάλεσμα για καλλιτέχνες

Πρόσφυγες (φωτο αρχείου)Στις δύσκολες στιγμές που περνάνε τα προσφυγόπουλα, ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μπορεί να μένει παθητικός θεατής. Πρέπει να σταθεί στο δράμα των συνανθρώπων μας.

Εδώ και κάποιο καιρό έχει ξεκινήσει εθελοντικά από καλλιτέχνες των Ιωαννίνων μια προσπάθεια για τη δημιουργία του «Καραβανιού της Χαράς» με σκοπό αυτό να επισκεφθεί τους πρόσφυγες στα κέντρα υποδοχής. Στο πρόγραμμα των επισκέψεών του προγραμματίζεται να υπάρχουν παραστάσεις, δρώμενα, συναυλίες, παραμύθια, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες που θα απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα παιδιά.

Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες. Ποτέ όμως δεν είμαστε αρκετοί. Γι’ αυτό καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την  κίνηση, είτε οργανωτικά, είτε συμμετέχοντας στο καραβάνι, να έρθουν στη συνάντησή μας στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα, Παπάζογλου 5 και Αραβαντινού γωνία, 1ος όροφος, (αύριο / μεθαύριο)  Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 7:οο το απόγευμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: κ. Γιώργο Φλώρο 6996 446 021, και στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων (τηλ. 26 510 25 670, καθημερινές, πρωινές ώρες), έναν από τους φορείς που θέτουν υπό την αιγίδα τους την προσπάθεια αυτή.

 

Tags:

, , , , , , ,