ΔΕΥΑΙ: Προσφέρει έκπτωση 1 Ευρώ ανά λογαριασμό σε όσους εγγραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό

Με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, την προστασία του περιβάλλοντος, την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών καθώς και την επιβράβευση όλων όσων συμβάλλουν στα παραπάνω, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ, στη συνεδρίαση της Παρασκευής 16-7-2021, αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ, ανά λογαριασμό, σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ydata.eu και επιθυμούν να λαμβάνουν το λογαριασμό ύδρευσης μόνο μέσω e-mail.

Έτσι, ο καταναλωτής που λαμβάνει 6 λογαριασμούς το χρόνο (σύντομα αυτό θα ισχύει σε όλη την έκταση του Δήμου), θα έχει όφελος 7,44 € ετησίως. Μέσω του ydata.eu οι συμπολίτες μας μπορούν να πληρώνουν και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς ύδρευσης ή τις δόσεις των διακανονισμών τους από τον υπολογιστή τους ή ακόμη και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Για την εγγραφή στο ydata.eu απαιτείται ένα e-mail και το pin το οποίο βρίσκεται στο επάνω μέρος του έντυπου λογαριασμού. H εγγραφή και η χρήση του ydata.eu είναι δωρεάν, μπορεί κανείς να συνδέσει πολλά υδρόμετρα και να παρακολουθεί τις ενδείξεις τους και την κίνηση όλων των λογαριασμών του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη ΔΕΥΑΙ στο 26510-54500 (εσωτ. 2091, 2093).

 

Tags: