ΔΕΥΑΙ: Εντατική ενημέρωση για τη νέα Διοίκηση

Πολύωρη συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης είχαν σήμερα ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας, ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος και ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Μάντζιος που έχει προταθεί για την θέση του αντιπροέδρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης θα συμπληρωθεί άμεσα με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων όπως προβλέπεται από το νόμο και του ΤΕΕ όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η νέα διοίκηση θα έχει άμεσα συνάντηση με τους διευθυντές όλων των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΙ προκειμένου να υπάρξει πλήρης καταγραφή της κατάστασης της επιχείρησης, να αποτυπωθεί με ακρίβεια η εικόνα των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή είναι σε στασιμότητα και να καθοριστούν οι άμεσες προτεραιότητες.

Πρωταρχικός στόχος είναι η επιχείρηση να ανακτήσει το κύρος και την αξιοπιστία της και να δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

«Η ανάληψη της διοίκησης είναι μία μεγάλη πρόκληση κι ένα μεγάλο στοίχημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε και θα πετύχουμε. Όλα όσα έχουμε εξαγγείλει πέντε χρόνια από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα τα υλοποιήσουμε. Δεν θα πούμε σήμερα περισσότερα λόγια αλλά θέλουμε να μιλήσουμε σύντομα με τα έργα μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας.

Ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος υπογράμμισε ότι «οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα είναι σε συνεχή συνεργασία αλλά και σε συνέργεια με τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ για τον καλύτερο συντονισμό και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

 

Tags: