Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ Ιωαννίνων ενημερώνει για συνάντηση με τον Αντιπρύτανη

Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ Ιωαννίνων ενημερώνει για συνάντηση με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την διάρκεια της συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 12/11 με τον αντιπρύτανη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Πασχόπουλο υπεύθυνο για τα θέματα μέριμνας συζητήθηκε το σύνολο των προτάσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που ψηφίστηκαν στην γενική συνέλευση.

Ο κ. Αντιπρύτανης αφού καταρχήν συμφώνησε με το σύνολο των προτάσεων μας δεσμεύτηκε για τα παρακάτω:

  • Μετά την λήξη της ισχύουσας σύμβασης για την σίτιση των φοιτητών (31/12/2018) όλοι οι φοιτητές ανεξαιρέτως (και οι φοιτητές που διαμένουν στις εστίες της Δόμπολη) θα έχουν δικαίωμα σίτισης στα εστιατόρια μόνο με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας (πάσο). Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία έχουνε ήδη γίνει δεκτοί όλοι όσοι κατέθεσαν τα ζητούμενα δικαιολογητικά.
  • Σχετικά με τις προτάσεις μας για την στέγαση των φοιτητών, έχει εγκριθεί κονδύλι για την ανέγερση νέων εστιών στο χώρο του πανεπιστημίου. Ακόμη το επόμενο έτος θα γίνονται δεκτοί στις εστίες του πανεπιστημίου και φοιτητές από τα τμήματα Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής και Προσχολικής Αγωγής. Όσοι φοιτητές δικαιούνται δωμάτια και δεν υπάρχει η δυνατότητα λόγω κωλύματος να στεγαστούν, θα υπάρξει μέριμνα για την ενοικίαση δωματίων σε ξενοδοχεία.
  • Θα πραγματοποιηθούν νέα δωρεάν (τμηματικά και διατμηματικά) μεταπτυχιακά προγραμμάτων σπουδών που να εμπίπτουν στα επιστημονικά πεδία των τμημάτων μας.
  • Θα προσληφθούν άμεσα ωρομίσθιοι καθηγητές που είναι απαραίτητοι για το διδακτικό έργο στα τμήματα μας.
  • Οι καθηγητές των τμημάτων μας θα παίρνουν μέρος σε επιτροπές επίβλεψης διδακτορικών και σε επιτροπές απονομής διδακτορικών διατριβών.
  • Αποτελεσματικότερη συνεργασία με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο των τμημάτων Λογοθεραπείας και Νοσηλευτικής προκειμένου να προωθηθεί η εκπαιδευτική διαδικασία μέσα από την άμεση επαφή των φοιτητών με την νοσοκομειακή πραγματικότητα.»

 

Tags: