Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον «Πήγασο»

Την αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων άνοιξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος» με μια όμορφη γιορτή που διοργάνωσε με τα παιδικά, εφηβικά και γυναικεία τμήματα μοντέρνου χορού – Dance & Latin Fitness την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη των δράσεων που προγραμματίζει ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Η μουσική, τα τραγούδια καθώς και οι χορευτές του συλλόγου με την καθοδήγηση της γυμνάστριας και χορογράφου Ελπινίκης Μπάρκα, που πλημμύρισαν την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, σκόρπισαν παντού τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων, παρουσιάζοντας ένα όμορφο θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου Καλαρρυτών «Η Πίνδος».

Οι δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου συνεχίζονται:

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο «Πήγασος» θα παρουσιάσει ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Πάργης με μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, με συμμετοχή εκτός των δικών του τμημάτων και του Πατριωτικού Συνδέσμου Καλαρρυτών «Η Πίνδος» καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου κατοίκων Αγ. Σπυρίδωνα – Ζευγάρια. Και φυσικά από την εκδήλωση δε θα λείπει ο πρωταγωνιστής των ημερών ο Άγιος Βασίλης, που θα δεχτεί «παραγγελίες» από τα παιδιά και θα φωτογραφηθεί μαζί τους!

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ο σύλλογος θα επισκεφτεί με το τμήμα παραδοσιακών χορών το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας, όπου θα διασκεδάσει με τους ηλικιωμένους με δημοτικούς χορούς και τραγούδια.

Η επίσκεψη αυτή θα γίνει με τη συμμετοχή και του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Τριάδας Δωδώνης, ως εκδήλωση τιμής και μνήμης της πρόσφατα αδικοχαμένης προέδρου του συλλόγου Ολυμπίας Ζώη, μιας σπουδαίας κυρίας με πλούσια φιλανθρωπική δράση και ενδιαφέρον για τα κοινά και τον άνθρωπο.

 

Tags: