Αξιολόγηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σύμφωνα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο κατάλογο που δημοσίευσε το National Taiwan University

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αξιολογήθηκε και συμπεριλαμβάνεται στα 924 καλύτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο από τις τέσσερις χιλιάδες (4.000) ανώτατων ιδρυμάτων, των οποίων τα στοιχεία εξετάσθηκαν αρχικά, καταλαμβάνοντας την 490η θέση, σύμφωνα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο κατάλογο που δημοσίευσε το National Taiwan University.

Ενδεικτικά, σημειώνουμε ότι η αξιολόγηση του National Taiwan University βασίζεται κυρίως στο ερευνητικό έργο που παράγεται και δημοσιεύεται σε κάθε Ίδρυμα, στην απήχηση που έχουν οι δημοσιευμένες εργασίες, καθώς και στην ιδιαίτερη διάκριση που γνωρίζουν.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συνεχίζει δυναμικά να παράγει υψηλής ποιότητας διδακτικό και ερευνητικό έργο και παράλληλα επιτυγχάνει να διασφαλίζει διακεκριμένες θέσεις σε διεθνείς αξιολογήσεις.

Αισθανόμαστε συγκινημένοι και χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος, τα μέλη ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους φοιτητές μας για την προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας στον δικό του τομέα. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ενωμένοι με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και την ίδια αποφασιστικότητα για το καλό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα αρχεία κατάταξης:

– http://nturanking.lis.ntu.edu.tw/DataPage/OverallRanking.aspx?pagesize=100&y=2015
– http://nturanking.lis.ntu.edu.tw/DataPage/OverallRanking_Countries.aspx?query=&country=Greece&y=2015

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply