Ασταμάτητοι οι άνδρες του Γ.Α.Σ. κέρδισαν και τον ΕΡΜΗ

Διατήρησε το αήττητο η ανδρική ομάδα του ΓΑΣ καθώς στο ντέρμπι κορυφής επικράτησε του Ερμή Ηγουμενίτσας με 3 Γιάννενα Βόλεϊ – 1 σετ και έτσι πηγαίνει στα play-off ανόδου με 2 – 0 νίκες υπέρ της πράγμα που δίνει σοβαρό πλεονέκτημα στην επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αγωνιστικά οι άνδρες του ΓΑΣ ήταν σε πολύ καλή ημέρα λειτούργησαν ομαδικά σε όλους τους τομείς και είχαν σωστή οργάνωση στο παιχνίδι τους. Οι επιθετικές ενέργειες της αντιπάλου ομάδας ανακόπηκαν αρκετές φορές από το σωστά στημένο μπλοκ της ομάδας μας πράγμα που τους έβγαλε εκτός ρυθμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άνδρες του ΓΑΣ και πήραν σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25 – 13 και 25 – 21.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Ηγουμενίτσας κατάφερε να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι της και μετά από ένα δυνατό σετ και από τις δύο ομάδες το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ του Ερμή με 23 – 25 με την ομάδα του ΓΑΣ να φωνάζει δικαίως για υπέρβαση παίκτη της Ηγουμενίτσας στο πασαδόρο της ομάδας μας και ενώ το σκορ ήταν 23 – 24 υπέρ της ομάδας του Ερμή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες και την αψιμαχία μεταξύ των πρωταγωνιστών της φάσης με τα πνεύματα να ηρεμούν τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Στο τέταρτο σετ οι ομάδες ξεκίνησαν με μία κόκκινη κάρτα η κάθε μία για τα επεισόδια του προηγούμενου σετ. Οι άνδρες του ΓΑΣ όμως από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους και δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα της Ηγουμενίτσας να ελπίζει στην ανατροπή. Έτσι με σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία μπόρεσαν να πάρουν επίσης σχετικά εύκολα το σετ με 25 – 21.

Τα σετ:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. – ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (3 – 1): 25 – 13, 25 – 21, 23 – 25, 25 – 21

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής – Τσιούπης): Αποστόλου, Λαγός, Παπαχρήστος, Μότσιος(λ), Παπανικολάου, Σαντζαρίδης, Λάμπρου, Τζιάλλας, Μπαλτάς, Στουγιάννος.
ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Λάμπρου, Βαμβέσος, Νίκου, Μπάρμπας(λ), Μπαλαμάτσικας, Νίκου Θ., Μαρτίνης, Ογκουνλέγιε, Χεκίμογλου, Μπούτρης, Χρηστάρας.

Διαιτητές: Αθανασόπουλος – Παυλάκης – Ζησίδης

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply