Άρτα: Πραγματοποιήθηκε ο 33ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Χάντμπολ Γυναικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Άρτα ο 33ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Χάντμπολ Γυναικών, ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας και ΠΑΟΚ, που βρήκε τελικούς νικητές την ομάδα της Θεσσαλονίκης (τελικό σκορ 33-23).

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο νέο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αρταίων (Κλειστό Τ9) στους Κωστακιούς Άρτας ενώπιον πλήθους φιλάθλων και των δύο ομάδων. Η διοργάνωση αυτή ήταν το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός που φιλοξενήθηκε στο νέο κλειστό, το οποίο ολοκληρώθηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή και εγκαινιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο.

«Ήταν μια άψογη διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία και την χάρηκαν οι πολίτες. Το νέο Κλειστό άνοιξε τις πόρτες του για μια μεγάλη διοργάνωση. Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε τον αθλητισμό και με την διοργάνωση ενός αγώνα τέτοιου επιπέδου αποκτούμε τεχνογνωσία, ώστε να φιλοξενήσουμε στο εγγύς μέλλον και άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης θα συζητηθεί η έγκριση της μελέτης για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου, καθώς και οι δρόμοι πρόσβασης προς το γήπεδο, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

 

Tags: