Άρτα: Απολογιστική ημερίδα από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ”

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» σας προσκαλεί στην απολογιστική ημερίδα, που διοργανώνει για την ολοκλήρωση της Πράξης: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18.15, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Επιμελητηρίου Άρτας.

Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα του έργου, θα γίνει παράδοση των επιχειρηματικών πλάνων σε όσους ωφελούμενους εκδήλωσαν ενδιαφέρον και θα αναπτυχθούν οι τέσσερις νέες επιδοτούμενες δράσεις από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα- Καινοτομία του ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 350 εκατ. ευρώ.

Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος, επιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες, καθώς και στελέχη τοπικών επιχειρήσεων της Άρτας.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
18.15: Προσέλευση- Εγγραφές – Καφές
18.30: Χαιρετισμός – Πρόεδρος Α.Σ. Καθ. Σωτήριος Κανδρέλης
18.40: Απολογισμός της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του νομού Άρτας» – κ. Χρυσόστομος Στύλιος.
19.00: Παρουσίαση των 4 νέων δράσεων ΕΣΠΑ 2014-2020 – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου
19.20: Παρουσίαση του Επιχειρηματικού Οδηγού – κ. Φώτης Μάνθος, ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ
19.40: Ευκαιρίες Απασχόλησης στο Νομό Άρτας – Ο λόγος σε (υποψήφιους) εργοδότες ΤοπΣΑ
20.00: Τελετή Παράδοσης – παραλαβής επιχειρηματικών πλάνων – εκπρόσωποι EEO Group, ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ, Επιμελητηρίου Άρτας.
20.30: Μπουφέ

Α.Σ. Ανάπτυξη Απασχόληση Νομού Άρτας

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply